Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک عضو جبهه پایداری معتقد است که در کشور ما آزادی کامل وجود دارد و این آزادی در هیچ یک از کشورهای منطقه و حتی در غرب، نیست.

قاسم روانبخش در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی، گفت: برای بررسی این موضوع باید به شعارهایی که مردم در زمان انقلاب سر می‌دادند رجوع کرد و دید که مسئولان در این 40 سال چقدر توانستند این شعارها را محقق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید گفت که خواست اصلی مردم که در قانون اساسی نیز آمده، ‌استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بوده است.

این فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: حالا که در 40 سالگی انقلاب اسلامی به آن نگاه می‌کنیم،‌ می‌بینیم که استقلال سیاسی به تمام معنا در کشور محقق شده و ما کشوری هستیم که خودمان میان ابرقدرت‌های شرق و غرب برای کشورمان تصمیم می‌گیریم و هیچ ابرقدرت و نیروی خارجی در این 40 سال نتوانسته سیاست‌های خود را بر ما تحمیل کند.

روانبخش تصریح کرد: این در حالی است که قبل از انقلاب استقلال سیاسی مفهومی نداشت و شاهان کشور به عنوان مهره آمریکا، انگلیس و یا ابرقدرت شرق عمل می‌کردند، ‌امتیاز می‌دادند و هر وقت که آنها نمی‌خواستند از روی کار کنار می‌رفتند.

این عضو جبهه پایداری تاکید کرد: آزادی نیز به تمام معنا در کشور ما وجود دارد و می‌بینیم که تعداد زیاد روزنامه، نشریه، سایت،‌ خبرگزاری و کانال با گرایش‌های مختلف در حال فعالیت هستند و اینطور نیست که مانند زمان پهلوی فقط سه روزنامه منتشر شود که همان‌ها هم تحت کنترل ساواک بودند و خبری از آزادی بیان نبود.

وی افزود: امروز افراد مختلف دولت و مجلس را نقد کرده و حتی درباره مواضع رهبری سوال می‌کنند.

روانبخش یادآور شد: آزادی واقعی به این معنا در هیچ کشوری از منطقه و حتی در غرب وجود ندارد چون آزادی به معنای ولنگاری نیستT بلکه به معنای فراهم شدن فضای رشد و تعالی برای مردم است.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: جمهوریت نظام نیز با برگزاری بیش از 50 انتخابات در این سال‌ها به رسمیت شناخته شده و مردم از شوراها تا رهبری نظام از طریق مجلس خبرگان را خود انتخاب می‌کنند. هر مجلس و دولتی نیز که انتخاب می‌شود برگرفته از رای مردم است و همه می‌دانند که انتخابات در ایران بسیار آزاد برگزار می‌شودT البته ممکن است تخلفاتی در گوشه و کنار اتفاق بیفتد اما همان‌طور که مقام معظم رهبری در سال 88 هم گفتند، پای رای مردم ایستاده‌اند.

وی تاکید کرد: اسلامی بودن کشور هم در این است که در راس نظام فقیه جامع‌الشرایطی قرار دارد که به مسائل مدیریتی، اقتصادی، سیاسی، نظامی و ... احاطه داشته و این حضور فقیه تصمیمات کشور را مشروع می‌کند و اگر نباشد، مشروعیت هم نیست.

روانبخش خاطرنشان کرد: اگر ما جنگ می‌کنیم در راس فقیه است و اگر مانند جنگ آمریکا با عراق دخالتی نمی‌کنیم باز هم فقیه تشخیص داده، علیرغم همه فشارهای سیاسی که وجود داشت. اکنون نیز تشخیص فقیه بود که ما خارج از مرزهای کشورمان با داعش بجنگیم.

این عضو جبهه پایداری تصریح کرد: سه شعار اصلی انقلاب نه به طور صددرصد Tاما به طور کلی محقق شده و ما در مسیر آنها حرکت کردیم و بسیاری از مراتب آنها را به دست آوردیم یعنی اگر به استقلال سیاسی دست یافتیم باید استقلال اقتصادی کامل را نیز به دست بیاوریم که این نیاز به تلاش بیشتری دارد.

وی افزود: طبق چشم‌انداز 20 ساله، ایران باید در سال 1400 قدرت اول منطقه باشد و ما اکنون چهار سال پیش از آن موعد به قدرت برتر منطقه تبدیل شدیم و در صنایع دفاعی، برد موشک‌ها، اقتدار ملی، رشد علمی و فناوری در عرصه‌های مختلف به آن مرحله رسیدیم و دولت‌های مختلف با ضعف و قدرت‌هایی که داشتند به هر حال توانستند کشور را به این شرایط برسانند.

روانبخش در پایان گفت: آمریکا که 40 سال پیش برای ما خط و نشان می‌کشیدT حالا از منطقه حذف شده و این به معنای دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۲۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبهه پایداری به دنبال کلید زدن «طرح صیانت جدید» در مجلس دوازدهم؟ 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند روز پیش بود که جلال رشیدی‌کوچی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی، در گفت‌وگویی، درباره بررسی طرح صیانت در مجلس یازدهم گفته بود؛ «طرح صیانت علنا از دستور کار مجلس خارج شد ولی زمزمه‌هایی شنیده می‌شود مبنی بر این‌که برخی در تلاش هستند هفته آخر مجلس این طرح مورد بررسی قرار گیرد. امیدوارم چنین اتفاقی رخ ندهد زیرا سر منافع مردم معامله کردن با جریانی خاص قطعا به ضرر آن اشخاص خواهد بود.»

اظهارات رشیدی‌کوچی با واکنش تند علی اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار در مجلس یازدهم، مواجه شد. عنابستانی ضمن تکذیب اظهارات رشیدی‌کوچی، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «من درباره این موضوع معطل نیستم اما بیشترین ظلم را آقای رشیدی کوچی، به مجلس و کشور و نظام جمهوری اسلامی کرد. او به دروغ طرح صیانت را طرح فیلترینگ عنوان کرد در حالی که این طرح دقیقا نقطه مقابل فیلترینگ بود.»

نماینده سبزوار گفت: «از آن طرف رها شدن فضای مجازی، در اعتراضات سال ۱۴۰۱ چقدر به کشور ضرر وارد کرد. حتی امثال آقای رشیدی کوچی طرح صیانت را نخوانده بودند، من در کمیسیونی که ایشان عضو نبود و شرکت کرد، سوال کردم که طرح را خوانده‌اید و پاسخ داد خیر.»

عزم پایداری‌ها برای کلید زدن طرح صیانت

در همین راستا، جلال رشیدی‌کوچی، نماینده مرودشت، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره طرح صیانت بیان کرد: «فکر نمی‌کنم این طرح به مجلس برگردد، زیرا طرح صیانت از دستور کار خارج شده و وقت برای بررسی مجدد نیست.»

وی درباره احتمال کلیدخوردن دوباره این طرح در مجلس دوازدهم گفت: «با توجه به مصاحبه برخی از منتخبان جدید مجلس ذیل مجموعه جبهه پایداری، به نظر می‌رسد که عزمشان برای کلید زدن این طرح در مجلس آینده جزم است و این اتفاق قریب‌الوقوع است. امیدوارم که نگاه اکثریت مجلس به سمت مردم باشد و اجازه ندهند این اتفاق بی‌افتد.»

عضو کمیسیون شوراها درباره اظهارات برخی از نمایندگان مبنی بر سفارش شدن طرح صیانت از بیرون از مجلس گفت: «همان‌هایی که بیرون از مجلس بودند، در این دوره به داخل مجلس آمدند.»

طرح صیانت از آرزوهای آقای عنابستانی بود

وی با اشاره به احتمال زد و بند قالیباف با پایداری‌ها درباره طرح صیانت، خاطرنشان کرد: «من یک حدس و پیش‌بینی داشتم، امیدوارم این اتفاق نیفتد.»

رشیدی‌کوچی با اشاره به اظهارات عنابستانی گفت: «واکنش خاصی ندارم اما ایشان با زمانی که به گوش سرباز راهور زد، بیشترین ظلم را به همه کردند. من بند بند این طرح را مطالعه کردم و اگر مطالعه نداشتم نمی‌توانستم در تلویزیون بحث و مناظره کنم.»

وی افزود: «طرح صیانت از آرزوهای آقای عنابستانی بود اما بهتر است ایشان درباره مسائلی که اطلاع ندارند اظهارنظر نکنند.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902444

دیگر خبرها

  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران
  • جبهه پایداری به دنبال کلید زدن «طرح صیانت جدید» در مجلس دوازدهم؟